Parajumpers sale Parajumpers sale http://www.unifem.ch canada goose sale http://www.canadagooseoutlets.be https://www.gasinc.nl Canada Goose jas

Welkom!

... op de website van de Belangengroep Theresia & Spoorzone

Shine

Cool eh!

Giving you rotating images in the header with links

Churches

A Header Slideshow

And link to anywhere from the image...

Civic Involvement

Actueel...

Action

Woensdag 11 december info over al dan niet vervuilde grond

27 November 2013 door Jan Jaap | 0

Woensdag 11 december vindt in het Deprezgebouw aan de Lange Nieuwstraat een info avond plaats over de grondopslag over vervuilde grond.

Besproken wordt de overlast die het gronddepot aan de Lange Nieuwstraat, maar vooral ook de transporten van en naar dat depot, opleverde.  In juni 2013 was onze verwachting dat in het najaar van 2013 de meeste grond zou zijn verwijderd. Helaas is dat om meerdere redenen niet gelukt.
De aannemer is verzocht in beeld te brengen welke gronden nog steeds opgeslagen liggen op het depot aan de Lange Nieuwstraat en wat de planning is ten aanzien van de afvoer daarvan. Een onafhankelijk bureau heeft een memo opgesteld over de eventuele veiligheidsrisico’s.
11 december vindt een informatieavond plaats om de actuele situatie toe te lichten. Een vertegenwoordiger van de betrokken aannemer en de gemeentelijke projectleider voor de sanering zullen daarbij aanwezig zijn. Woensdag 11 december 2013 om 19:00 uur in Deprez.

Reageren kan hier niet.